2020-09-22 11:44:48• hírek • Fizetett tartalom

Philips Hue okoslámpa – mutatjuk, milyen

A Philips Hue-t nem nehéz megkedvelni és biztos vagyok benne, hogy aki egyszer részesül a Philips Hue által nyújtott élményekben, az alig várja, hogy este hazaérjen a munkából és a Philips Hue kényeztesse. A Philips Hue egy intelligens otthoni okos világítás, amely jelenleg a világtechnikai piacon vezető pozíciót tölt be. Amennyiben szeretnéd az otthonodat korszerűsíteni, és egy energiatakarékos, kellemes hangulatú otthonra vágysz, a Philips Hue egy nagyszerű döntés lesz számodra. 

A Philips Hue gondoskodik otthonunk fényeiről, amely fényeket csoportosíthatod, irányíthatod is a távolból, az okos készülék által letöltött applikáció segítségével, emellett még a fényerejét is állíthatod, a fény színét - és hőmérsékletét is szabályozhatod. Ezeket a fényeket időzítheted, vezérelheted és összehangolhatod a kedvenc zenéddel, avagy játékoddal. 


A Philips Hue-val már az ébredés is könnyebben megy
 


Ébredj, az idegesítő harsány ébresztőóra és a hagyományos lámpa nélkül. A Philips Hue White Ambiance fokozatosan növeli a fényerőt, ezzel azt érezhetjük, mintha a természetes fényre keltünk volna fel, és így a nap további részében sokkal éberebbek lehetünk. Amikor kicsoszogunk a konyhába, és felkapcsoljuk a fényforrást, akkor fokozatosan térhetünk magunkhoz, illetve a Philips Hue White Ambiance nem csak az ébredésben segít, hanem a koncentrálásban, illetve esténként a pihenésben és relaxációban is. 


A Philips Hue barátsága a fürdőszobában is élvezhető



Már a reggeli fény is hatással van a hangulatunkra és a viselkedésünkre. A Philips Hue-val még a napi rutinjaink, így a reggeli fürdőszobai készülődésünk is élvezetessé válik. A fürdőszobában a hűvös, élénk fehér nappali fénnyel találkozva, nem csak a lelkünket, de az egész testünket energizálja. A reggeli élénk fények segítenek a napközbeni fókuszálásban. 


A Philips Hue LED fényei pedig élénk színt biztosítanak a napközbeni tevékenységeink elvégzéséhez. Praktikusak is, hiszen fel - és leszabályoznak, színt váltanak, lüktetnek és villognak. Ezeket a LED lámpákat különböző méretekben, típusokban és formákban vásárolhatjuk meg. 


Az esti kikapcsolódás sem nélkülözheti a Philips Hue élményt
 


Esténként szintén jó barátunk lehet a Philips Hue, hiszen a meleg fehér fénye könnyen ellazít és még csak fel sem kell állnunk a fel - és lekapcsolásához, hiszen távolról vezérelhető is. 


A lefekvés sem fárasztó Philips Hue-val
 


A lámpáinkat úgy is felkapcsolhatjuk, ha beszélünk hozzájuk. A Philips Hue együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és Apple HomeKit rendszerekkel a fények hangvezérlésének érdekében. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: